Mjesto idealnih poslovnih sastanaka, intimne atmosfere i dobre hrane.

POSLOVNI SASTANCI


Poznato je da se većina uspješnih poslovnih sastanaka odvija izvan ureda, a idealno je kada se ugodno spoji s korisnim i poslovni se sastanak pretvori u poslovni ručak. Uz osiguranu ugodnu atmosferu sastanci u restoranu pružaju priliku za obostrano upoznavanje partnera. Sastanci se odvijaju u restoranima upravo zato što su za stolom ljudi opušteniji, srdačniji i pristupačniji. Prostor za sastanke može primiti maksimalno 30 osoba, a raspored sjedenja izrađuje se prema željama i potrebama klijenata. Uz to, u prostoriji će vas dočekati projektor i platno, TV s HDMI ulazom i radio – upravo sve ono što vam je potrebno kako biste svoj sastanak uspješno odradili. 


wifi
Internet pristup

computer
TV (HDMI, WiFi)

projector
Projektor

projector-screen
Platno za projektor

max-broj-osoba-copy


Novouređeni prostor za poslovne sastanke i intimna okupljanja
Novouređeni prostor za poslovne sastanke i intimna okupljanja

Postoje razne mogućnosti postava stolova
Postoje razne mogućnosti postava stolova


Želite rezervirati prostoriju za sastanak, domjenak, poslovno ili privatno druženje?

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi ispuniti sva vaša očekivanja.

Ukoliko imate pitanje prije rezervacije, nazovite nas na  broj telefona +385 40 390 777 ili nam pošaljite upit na email info@shamper.hr.

Istražite posebnu ponudu za grupe ovdje.

 

 

 

Međimurski pjenušac

Poznato je da ljubitelji slatkog uz desert vole i popiti čašu kvalitetnog pjenušca. Boce vina često se otvaraju svakodnevno dok se pjenušci čuvaju za svečane prilike i zdravice. Ovaj mit potrebno je razbiti, jer osim što je alkoholno piće s najmanje kalorija, pogodan je za ispijanje u bilo kojoj prilici.

poklon-bon-banner

poslovni-pokloni-banner