Spoj vrhunske gastronomije, vina i bajkovitog ambijenta

SHAMPER


U idiličnom, pomalo bajkovitom ambijentu Staroga grada Zrinskih u Čakovcu, svoj dom pronašao je naš restoran. U pomno adaptiranom ambijentu koji odiše mirnoćom i romantikom, uživat ćete u vrhunskim jelima spravljenim od provjerenih namirnica.


06
Ulaz u restoran iz atrija Starog grada

Terasa restorana
Terasa restorana

Sva jela pripremaju se od lokalnih, ekološki uzgojenih namirnica, a sve kako bi se ugodilo istančanim nepcima naših gostiju. Zadovoljstvo svih koji dolaze u Shamper na prvom nam je mjestu, a početni šarm daju domaći kruhovi od ekološki uzgojenih žitarica i lokalno proizvedeni međimurski sirevi čija je nota u jelima osebujna. Jela od divljači ili jela pripremljena od mesa svinje mangulice, samo su mali dio bogate ponude mesnih jela, a želite li samo lagano prezalogajiti, možete birati između raznih salata spremljenih od lokalnog povrća i pažljivo biranih morskih plodova. Ljubitelji slatkog na svoje dolaze birajući između tradicionalnih delikatesa spravljenih na moderan, inovativan način, a upravo je međimurska kava, taj pomalo zaboravljeni desert, vjeran pokazatelj spoja inovativnosti i tradicije.


Uz srednjovjekovni ambijent, pomno birana i pripremljena jela ide i piće koje je ponos kuće. U restoranu možete kušati čak četiri vrste pjenušca koji se pune ekskluzivno za potrebe restorana.

Možete birati između četiri osnovne sorte bazirane na šiponu, roseu, chardonneyu i graševini. Proizvedeni su najnovijom tehnologijom i u ograničenim količinama. Dostupni su za konzumaciju isključivo u restoranu gdje ih možete i kupiti kako biste ih ponijeli u toplinu svojeg doma.

Međimurski pjenušac

Poznato je da ljubitelji slatkog uz desert vole i popiti čašu kvalitetnog pjenušca. Boce vina često se otvaraju svakodnevno dok se pjenušci čuvaju za svečane prilike i zdravice. Ovaj mit potrebno je razbiti, jer osim što je alkoholno piće s najmanje kalorija, pogodan je za ispijanje u bilo kojoj prilici.

poklon-bon-banner

poslovni-pokloni-banner