Lagano ljeto u Shamperu

Pobrinuli smo se da ljeto provedete u zdravom ritmu. Osim standardne ponude koja uključuje lokalne zdrave namirnice od kojih se prave jedinstveni specijaliteti, od sada u našem restoranu možete uživati i u laganim jelima i osvježavajućim pićima.

Među onim koje svakako morate probati izdvajaju se salata s lososom, biftekom, pastrvom i piletinom, a ljubitelji ribe uživati mogu u fileu od domaće pastrve koja se uzgaja nedaleko Čakovca. Riba dolazi u kombinaciji s pjenicom od parmezana, tikvica i šampinjona, a posebnu notu ovom jelu daje glazirani korijen celera s jabučnim octom i cherry rajčica.

 

Nova lagana jela najbolje ćete zaokružiti naručite li domaći sladoled od vanilije s bučinim košticama, a novost u ponudi su i sladoled s okusom aronije, kadulje i limuna te avokada. Ako pa želite osjetiti dašak Dalmacije u Međimurju, za vas je prava ideja rožata, tradicionalan dalmatinski puding s preljevom od karamele.

Voće s lokalnih vrtova i voćnjaka se u restoranu koristi za izradu domaćih džemova s okusom marelice, crvenog ribizle, aronije i šljiva, a poslužuju se uz deserte i sireve, ali izvrsno prijaju i uz divljač. Svakako probajte i delicije od međimurskog mesa jelena i mangulice koje možete pronaći u posebnoj ponudi naziva ”Domaće je domaće” uz neizostavan pjenušac iz vlastite proizvodnje koji dolazi u četiri varijante.

 

Posjetite nas i uživajte u osvježavajućim jelima i napitcima, opustite se na terasi u atmosferičnom ambijentu u sklopu Starog grada u Čakovcu i na trenutak zaboravite na vrijeme.