Novosti

Večera Zrinskih u Shamperu vraća u davna vremena

Vratite se s nama u povijest. U vrijeme kada su Međimurjem vladali Zrinski!

Večera Zrinskih unikatan je koncept u kojem se prizivaju prošla vremena. U samom središtu je jelovnik od 5 sljedova pripremljen prema originalnoj recepturi iz stare međimurske kuharice “Kuharska knjiga Čakovečkog dvora obitelji Zrinski” iz 17. stoljeća.
“Budući da se Shamper nalazi u samom srcu Starog grada Zrinski, u okruženju u kojem se nadopunjuju povijest, tradicija i moderni izričaj, krenuli smo u izazov pripremanja hrane po originalnoj recepturi iz doba velikaša” - riječi su chefova iz Shampera Nakon listanja nekoliko stotina strana stare kuharice i isprobavanja gastronomskih okusa, uspjeli smo izdvojiti jela koja će vas od reda oduševiti i vratiti u povijest. Evo što vas sve očekuje!Na kraju vas sve pozivamo da u subotu 20.01. s početkom u 18:00 sati dođete u Shamper te da otputujete s nama u doba velikaša i da obogatite nepce povijesnim užitcima. Rezervirajte stol na broj telefona 099 2530948 ili putem e-maila info@shamper.hr Uživajte u srcu Čakovca, Perivoju Zrinski, i spremite nepce za enogastronomski doživljaj za kakav se rijetko pruža prilika!


Vrhunski ručak za vrhunski biznis, moto je petkom u našem restoranu!

Nakon toliko uloženog vremena i truda, napokon ste uspjeli dogovoriti poslovni sastanak. Možda se radi o klijentu vaših snova. Možda su to vaši šefovi. A možda savršeni potencijalni partner. Tko zna! No ovako i onako je to nebitno. Poslovni sastanak je poslovni sastanak i iz njega uvijek želite izaći kao pobjednik.

A kako dogovoriti poslovni sastanak? Najuspješniji sastanci su oni licem u lice što znači da Skype i telefonski pozivi nisu najbolje rješenje. S druge strane, neudobni konferencijski stolovi i stolice u poslovnom uredu ili kratka kava u susjednom kafiću opet nisu najbolje rješenje za sklapanje posla. Rješenje se krije u poslovnim sastancima koji se odvijaju na ležernom ručku!

Zato umjesto online sastanaka gdje veza non-stop ‘puca’ i uštogljenih uredskih sastanaka, rezervirajte biznis ručak u Shamperu! Jer kako bi rekli naši stari - praznog želuca ne može se razmišljati, a kamoli sklopiti posao! Ukusan jelovnik, kvalitetna ponuda pića i još bolja usluga čekaju vas rezervacijom slanjem maila na info@shamper.hr ili putem telefona 040/390-777.


Pjenušac iz Shampera - idealan i kao božićni poklon

Mjeseci se izmjenjuju poput listova omiljene knjige, i prosinac je već pred vratima. Počinje razdoblje iščekivanja svima omiljenog blagdana. S prvim snijegom krajolik poprima zadivljujuće šare, a upravo je divljenje osjećaj koji izaziva pogled na čakovečki Stari grad iz Perivoja Zrinskih.

U srcu hladne plemenitaške kule sakrio se kutić pun topline, znanja, profinjenosti i dobre volje. Bistro i vinarija Shamper nudi jedinstveno enogastronomsko iskustvo kakvo ćete zauvijek pamtiti. Osim ukusnih jela, nastalih prema formuli koja zbraja kvalitetne namirnice lokalnih proizvođača sa znanjem, posebnu priču pripovijedaju i Shamperovi pjenušci.

Ta priča počinje kad je jedan eminentni međimurski poduzetnik odlučio iskoristiti vještine i iskustvo prikupljeno na putovanjima u francusku regiju Champagne. Upogonio je i znanje koje posjeduje u području proizvodnje vinarske opreme. Veliki broj njegovih poslovnih partnera otprije su sačinjavali francuski proizvođači šampanjaca, a on je navedene prednosti pretočio u Shamper, izvrstan pjenušac i fenomenalno mjesto za prikupljanje lijepih gastronomskih i enoloških iskustava. Sama proizvodnja pjenušaca ne zbiva se u prostorima palače Zrinski, no tamošnji podrumi predstavljaju idealno mjesto za drugo, završno vrenje, a pjenušci se u boce pune samo za potrebe bistroa i vinarije Shamper.

Posjetite ovo unikatno mjesto u Starom gradu u Čakovcu! Rezervirajte mjesto slanjem poruke na e-mail info@shamper.hr ili putem telefona na 040/390-777.